Riddled TV Repair Forum
Service Menu and Manual Schematics
 
   
 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
   Log inLog in 
Vizio gets audio but no picture    
Post new topic   Reply to topic    Riddled TV Repair Forum Index -> TV Repair
 
Author Message
dicepackage



Joined: 14 Sep 2009
Posts: 40
Location: Detroit

PostPosted: Fri Sep 25, 2009 11:51 pm    Post subject: Vizio gets audio but no picture Reply with quote

Vizio 50 Inch Plasma
Model: P50HDTV20A
Manufactured: November 2007
Condition: No video, working audio, TV is responsive

My 50 inch Vizio Plasma tv gets no picture. The audio works and the tv responds when you hit buttons on the remote but just no picture or backlight. I never heard the pop of death but I believe that is what is happening. I opened the TV up and didn't notice any broken capacitors. I did hear a faint buzz from one microchip on the upper buffer board. I'd like to know what would happen if I replaced the buffer board. Is there a possibility that if something else is wrong that I might just kill the new board? Also does anyone have any idea what might be the cause of the problem since I am just kind of taking an educated guess about the buffer board. I bought the TV second hand and I don't have the original receipt so I can't return it as some other people have suggested I do.

EDIT:
For anyone who has this problem the solution is to replace the Y-Main board.
Google

PostPost subject: Advertisement

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Riddled TV Repair Forum Index -> TV Repair All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 


Disclaimer: All information provided by RiddledTV is strictly for information purposes only. Please observe all warnings displayed on your electronic
devices. This information should only be used to help diagnose work, and all service should be performed by a qualified technician.
Privacy Policy       Copyright © 2020 RiddledTV.com       Advertise on RiddedTV.com